Julkaistu 

"Me kiitämme, emmekä unohda"

Seppo Pulkkinen (vas.) luki ääneen ja antoi Kauko Savolaiselle presidentin allekirjoittaman kirjeen torstaina. Harri Ronkainen Seppo Pulkkinen (vas.) luki ääneen ja antoi Kauko Savolaiselle presidentin allekirjoittaman kirjeen torstaina.

Suomen Sotaveteraaniliitto viettää 60-vuotisjuhlavuotta, minkä kunniaksi liiton ja sen jäsenyhteisöjen edustajat vierailevat jokaisen sellaisen jäsensotaveteraanin luona, jolla on rintamatunnus. Vierailut ovat myös yksi virallisista Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tapahtumista.
 
Lieksan Sotaveteraanit ry:n puheenjohtaja Seppo Pulkkinen laskeskelee, että Lieksassa vierailtiin yhteensä 49 sotaveteraanin luona. Kauko Savolaisen luona Pulkkinen vieraili torstaina.
 
Pulkkinen luovutti Savolaiselle presidentin ja puolustusvoimien ylipäällikön Sauli Niinistön sekä hänen puolisonsa Jenni Haukion allekirjoittaman kiitoskirjeen, jossa todetaan, että Suomen kansa tuntee tänään sotaveteraanien mittaamattoman arvon jokaisessa arjen päivässä.
 
- Veteraanien jättämä perinne on myös tulevien sukupolvien voimavara. Sen pitäminen ajankohtaisena ja elävänä on meidän yhteinen tavoitteemme. Sotaveteraaniliiton tunnuslause "veteraania ei jätetä" sopii kaikkien suomalaisten ohjenuoraksi. Me kiitämme, emmekä unohda, kirjeessä todetaan.
 
(Harri Ronkainen)
 
Lisää Lieksan Lehdessä 7.10.

 

 

 

Kommentoi