Julkaistu 

Yrityksille neuvontaa kilpailutuksiin

Jarkko Peiponen tuo hankinta-asiamiehen palveluja lieksalaisyrityksille. Niina Myller/Josek Oy Jarkko Peiponen tuo hankinta-asiamiehen palveluja lieksalaisyrityksille.

Lieksan Kehitys Oy (LieKe) toteuttaa yhteistyössä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiön (Josek) kanssa hankinta-asiamiestoimintaa Lieksaan. Hankinta-asiamies Jarkko Peiposen työ käynnistyy varsinaisesti ensi vuoden alussa, mutta jo syksyn aikana hän käy tapaamassa yrittäjiä tarpeen mukaan.

- Asiasta on keskusteltu yritysten kanssa ja sieltä on tullut tämän suuntaisia toiveita. Tämä on yksi konkreettinen palvelu, mikä halutaan yrittäjille tarjota, sanoo LieKen toimitusjohtaja Harri Välimäki.

Peiposen tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa seuloa ja hakea tarjouspyyntöjä ja välittää niistä tietoa yrityksille. Hän myös auttaa tarjousten tekemisessä ja aktivoi yrityksiä osallistumaan kilpailutuksiin.

- Petraamisen varaa on kaikilla. Tutkimuksen mukaan 58 prosenttia kaikista hankinnoista Pohjois-Karjalassa kohdistuu maakuntaan. Potentiaalia olisi kuitenkin nostaa tuo lukema 80 prosenttiin, Peiponen sanoo.

(Varpu Strengell)

Lisää Lieksan Lehdessä12.10.

Kommentoi