Tietoa Lieksan Lehdestä

Paikallisesti parasta!

Mainonta ja markkinointi. Hienoja termejä vain isoille toimijoille? Meillä ajatellaan toisin. Niitä tarvitsee niin pieni kuin iso yritys. Olemme ketterä ja luotettava kumppani, olipa mainostarpeesi paikallinen tai alueellinen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Sinua palvelee: Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8653

Tutustu tuotteisiimme tästä.

Miksikö?

#parastapaikallista

Tiedät varmaan, että paikallislehdet ovat oman levikkialueensa luetuimpia medioita. Tämä mahdollistaa sinulle ja mainoksellesi luomukohdennuksen haluamallesi alueille. Samalla uskallamme luvata, että paikallislehdissä ovat parhaat paikalliset sisällöt.
Mainostuotteemme ovat laajentuneet harppauksen siitä tutusta perinteisestä. Rivi-ilmoituksen lisäksi mediamyyntimme kattaa niin printtilehden, sähköisten kanavien ja radion mainonnan. Kerro ja kysy rohkeasti! Olemme sinun apunasi.

#tutkitustitehokkain

Paikallislehti on lähellä asiakastaan, ja me ohjaamme sinut heidän luo. Lupaamme bränditurvallisuutta ja tiedät aina, millaisessa ympäristössä oma viestisi kuuluu. Luotettavasti ja varmasti. Sanovat nimittäin, että paikallisessa kanavassa olevaan tietoon ja mainontaan on helpompi luottaa. Lisäksi mainostuotteemme ovat selkeitä ja myymme jokaiselle taatusti näkyvää palvelua, emme arvioita.

#välitäfiilistä

Kyllä ne meidät tietää! Niin ajattelimme pitkään mekin, kun paikallislehtiämme on tehty jokaista jo yli puoli vuosisataa. Huomasimme kuitenkin, että pienelläkin paikkakunnalla väki vaihtuu ja kaikki eivät vuosikymmenien saavutuksiakaan tiedä. Paikallislehti on fiilistä välittävä kanava, kun olemme mukana niin arjessa kuin juhlassa. Ihan koko elämässä.

#tukenataipaleella

Mainostamisen vaikeudesta on turha ottaa paineita. Paikallislehdissä tunnemme monen yrityksen arkea ja tiedämme, miten se linkittyy asiakkaidenkin elämään ja tottumuksiin. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat kanavat ja ratkaisut mainostamiseen. Kokonaisvaltaisella ratkaisulla teet markkinoinnistasi suunnitelmallista, säästät aikaa ja rahaa. Olemme tukenasi markkinoinnin hoitamisessa alusta vaikka maailmanvalloitukseen asti.

Mitä muuta vielä tarvitset? Ota yhteyttä ja kerro!

Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8653.

Tutustu tuotteisiimme tästä!

 

Tietoa Lieksan Lehdestä

Vuonna 1954 perustettu Lieksan Lehti on Lieksan levikkialueen puolueeton paikallislehti.

Lehteä julkaisee Pohjois-Karjalan Paikallislehdet Oy, joka on PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiö ja Uutismedian liiton jäsen.

Kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin ilmestyvän lehden tarkastettu levikki vuonna 2019 oli 4859 kappaletta. Pidätämme oikeuden ilmestymispäivien muutoksiin.

Lehden päätoimittaja on Marja Mölsä.

Noudatamme työssämme Journalistin ohjeita.

Katuosoite: Siltakatu 1, 81700 Lieksa

Aukioloajat: ma-pe klo 9-11 ja 12-15.

Puhelinnumero: 010 230 8650

 

Laskutusosoitteet:

Y-tunnus 2148945-8

Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003721489458

Välittäjä: Ropo Capital Oy, tunnus: 003714377140

Laskutusosoite paperimuotoisille laskuille: Pohjois-Karjalan Paikallislehdet Oy, Lieksan Lehti, PL99, 80141 Joensuu

Ns. ”pdf-laskut” ja liitteet, joita ette pysty toimittamaan verkkolaskun mukana, tulee lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Yhteyshenkilö: Jaana Nesterinen, puh. 010 230 8650, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sähköpostiosoitteet:   

Toimitus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilöstön sähköpostiosoitteet: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Kommentoi