Alusta loppuun itse tehtyä: Kansalaisopiston kokkikursseilla syntyy niin suolaista kuin makeaakin syötävää
Hilkka Komonen (vas.) ja Mila Pekkarinen perehtyivät espanjalaisten munkkien eli churrojen valmistukseen. Kuva: Tiina Eskelinen
Arto Hiltusella on pitkä kokemus niin tulevien kokkien opettamisesta kuin vapaamuotoisempien kokkauskurssienkin vetämisestä. Kuluneen lukuvuoden aikana hän on ollut vastuussa kansalaisopiston Trendiä pöytään- ja Tuttua tuunaten -kursseista. Kahdentoista osallistujan ryhmissä on esitetty toiveita, jotka Hiltunen on ottanut huomioon tapaamiskertoja suunnitellessaan. Keittiöhetkissä on syntynyt niin pääsiäisateriaa, kananmunateemaista maisteltavaa kuin ihan tuttuja peruskotiruokiakin uudella tvistillä ja uudesta näkökulmasta.