Julkaistu    |  Päivitetty 

Loukun kesäteatterissa etsitään sitä oikeaa miehen tuoksua

Esko Honkanen (vas.), Martti Kärki ja Eero Härkönen tekevät jokainen hienon roolisuorituksen Miehen tuoksussa. Marja Mölsä Esko Honkanen (vas.), Martti Kärki ja Eero Härkönen tekevät jokainen hienon roolisuorituksen Miehen tuoksussa.

Loukun kesäteatterin tämän kesän näytelmä, Tanja Puustinen-Kiljusen käsikirjoittama ja Milla Yli-Hakalan ohjaama Miehen tuoksu sai ensi-iltansa tänään. Hulvattoman hauskassa komediallisessa näytelmässä pohditaan monien eri sattumusten ja kiemuroiden kautta, mikä on juuri se miehen tuoksu, mikä hurmaa naiset. Oikean tuoksun löytyessä naisen kireys haihtuu ja lanteet lähtevät keinumaan viekoittelevan Lambadan tahtiin.

- Näyttelijät ovat heittäytyneet rooleihinsa, ja olemme keskittyneet juuri erikoisten hahmojen luomiseen, Milla Yli-Hakala sanoi ensi-illan kynnyksellä.

Katsojien mieleen jäivät erityisesti Eero Härkösen upea roolisuoritus kylän ikuisena poikamies-Roopena ja Sini Hollströmin taitava muuntuminen niin juopporetkuksi, poliisiksi kuin kaikkitietäväksi köhiseväksi vanhaksi isännäksikin. 11 näyttelijän joukosta löytyi runsaasti muitakin kotoisan kyläteatterin hehkeitä helmiä.

Miehen tuoksu nähdään Loukussa vielä 11 kertaa. Seuraava näytös on sunnuntaina 10.7.

Lisää aiheesta tiistain Lieksan Lehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta