Julkaistu    |  Päivitetty 

Lieksan liikuntahalli sai valtuuston siunauksen

Lieksan kaupunginvaltuutettuja hymyilytti myönteisen hallipäätöksen jälkeen. Etualalla Keskustapuolueen Seppo Kiiskinen, Sulo Eskelinen ja Lea Oravalahti-Pehkonen. Panu Kärkkäinen Lieksan kaupunginvaltuutettuja hymyilytti myönteisen hallipäätöksen jälkeen. Etualalla Keskustapuolueen Seppo Kiiskinen, Sulo Eskelinen ja Lea Oravalahti-Pehkonen.

Lieksalaisten liikuntaihmisten vuosikymmenten toive mitat täyttävästä liikuntahallista on toteutumassa, sillä kaupunginvaltuusto hyväksyi torstai-illan kokouksessaan sopimuksen, jonka mukaan Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) rakentaa liikuntahallin uimahallin viereen. Kaupunki vuokraa hallin pitkäaikaisella vuokrasopimuksella lunastaen sen lopulta itselleen.

- Tämä on erittäin hyvä hanke. Liikuntahallista on keskusteltu vuosikymmeniä ja moni muu tarpeellinen hanke on sen aina ohittanut. Nyt hallille on todellinen tarve, sillä meiltä on liikuntatilat loppumassa. Liikunta on ihmisille tarpeellista ja kaupungin on edesautettava ihmisten liikkumista. Otetaan tämä halli meidän kaikkien käyttöön, SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eero Kärkkäinen kiitteli.

Sivistysjohtaja Arto Sihvosen mukaan PKO:n hallitus on jo sopimuksen hyväksynyt ja tarkoitus on pistää lapio maahan mahdollisimman pian.

Lue aiheesta lisää lauantain 3.9. Lieksan Lehdestä. 

Kommentoi

Hae sivuilta