Julkaistu    |  Päivitetty 

Lieksan Yrittäjille oma toimisto

Ville Vänskä (vas.), Timo Väänänen ja Tomi Turunen iloitsevat uusista tiloista. Panu Kärkkäinen Ville Vänskä (vas.), Timo Väänänen ja Tomi Turunen iloitsevat uusista tiloista.

Energiatiellä toimivan Lieksan Yrityskeskuksen alle tuli perjantaina jälleen uusi toimija, kun Lieksan Yrittäjien toimisto avattiin.

- Olemme miettineet jo vuosien ajan, että olisi hyvä olla paikka, jossa tavata, ja jossa saataisiin yhdistyksen paperit samaan paikkaan, taustoitti Lieksan Yrittäjien puheenjohtaja Ville Vänskä.

Yrittäjien on tarkoitus kokoontua tiloihin perjantaisin yhteisille aamukahveille. Suunnitelmissa on kutsua kerran kuussa paikalle joku vieras kertomaan ajankohtaisia asioita. Yrittäjät voivat käyttää tiloja myös neuvotteluhuoneena.

Kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen esitti toimiston avajaisissa toiveen, että toimiston myötä lieksalaisyrittäjien järjestäytymisaste nousisi, sillä pk-yritykset tarvitsevat isompaa joukkoa pitämään ääntä niille tärkeitä asioista. Tällä hetkellä järjestäytymisaste Lieksassa on noin 40 prosenttia.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 10.9.

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta