Julkaistu 

Koli pyrkii kasvattamaan matkailijamääriä näkyvällä markkinoinnilla

Elixir Life -ohjelman juontaja Joanna Kuvaja harjoitteli Antti Revon opastuksella rullasuksihiihtoa Kolin satamassa keskiviikkona. Martti Heikkinen Elixir Life -ohjelman juontaja Joanna Kuvaja harjoitteli Antti Revon opastuksella rullasuksihiihtoa Kolin satamassa keskiviikkona.

Koli tavoittelee yhä suurempaa osuutta kotimaisista talvimatkailijoista. Kolin matkailuyhdistys ja joukko alueella toimivia yrityksiä ovat aloittaneet yhteistyön, jolla tavoitellaan lisää matkailijoita erityisesti pääkaupunkiseudulta. Osana markkinointia lisätään myös Kolin televisionäkyvyyttä. Elixir Life -ohjelmaa kuvattiin Kolilla keskiviikkona. Ohjelman avulla haluttiin tuoda esille Kolin matkailua. Kolilla kuvattiin erilaisia aktiviteetteja, hemmotteluhoitoja ja palveluja.

- Ei voi luottaa automaattisesti siihen, että Kolin vetovoima säilyy itsestään. Kilpailu alalla on kovaa, huippuvuodet eivät synny itsestään. On tehtävä jatkuvasti töitä, että matkailijat löytävät Kolille talvisin tulevaisuudessakin, sanoo Kolin matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Veli Lyytikäinen.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 1.10.

Kommentoi

Hae sivuilta