Julkaistu 

Keskuskoulun välitunneilla ei aika käy pitkäksi

Viidesluokkalaiset Iiro Kiiskinen (vas.) ja Miika Palviainen kehuvat Keskuskoulun uutta pihakenttää ihan mahtavaksi liikuntapaikaksi. Varpu Strengell Viidesluokkalaiset Iiro Kiiskinen (vas.) ja Miika Palviainen kehuvat Keskuskoulun uutta pihakenttää ihan mahtavaksi liikuntapaikaksi.

Koulukadulla sijaitsevan Keskuskoulun alakoulun uuden pihakentän virallisia avajaisia ja avointen ovien päivää vietettiin perjantaina. Tapahtuman ideoinnista vastasi alakoulun oppilaskunta. 
Oppilaskuntaan kuuluvan viidesluokkalaisen Viljami Strengellin mukaan päivän suunnittelussa otettiin huomioon liikunta-aktiviteetit ja erilaiset harrasteryhmät.
- Oppilaat osallistuvat itsekin tekemällä liikuntatelineille toimintaradan, Viljami Strengell kertoo.
Oppilaskunnan vastuuopettaja Heidi Kansala sanoo, että oppilaat olivat innokkaasti järjestämässä tapahtumaa.
- Meillä lähti tavallaan "mopo käsistä". Avoimista ovista kehittyi monipuolinen toimintapäivä. Mukaan saatiin muun muassa useita paikallisia urheiluseuroja esittelemään toimintaansa, mikä on todella hyvä asia. Lapset halusivat koulun pihaan pomppulinnoja, ja nyt niitä peräti kolme, Kansala nauraa.
Aluerehtori Matti Päiväpuro oli tyytyväinen uudenlaiseen avointen ovien tapahtumaan.
- Tämmöiset tapahtumat, johon osallistuvat kaikki oppilaat ja henkilökunta, lisäävät koulun yhteishenkeä. Kaikille avoimesta pihatapahtumasta on tarkoitus tehdä perinne myös tuleville keväille, Päiväpuro lupaa.
(Martti Heikkinen)
 

 

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta