Julkaistu    |  Päivitetty 

Presidenttiparin poikavauvalle Ensiaskel-Reinot

Jarkko Määttänen ja Susanna Saastamoinen poseerasivat presidentin poikavauvalle lähtevien Ensiaskel-Reinojen kanssa tänään. Lieksan kaupunki Jarkko Määttänen ja Susanna Saastamoinen poseerasivat presidentin poikavauvalle lähtevien Ensiaskel-Reinojen kanssa tänään.

Lieksan kaupunki onnittelee Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota poikavauvan johdosta Lieksassa valmistetuilla vaaleansinisillä Ensiaskel-Reinoilla. Tossupaketti lähti kohti Helsinkiä tänään.

Lieksan elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen kertoo, että idea presidenttiparin muistamisesta syntyi heti, kun tieto vauvan syntymästä tuli viime perjantaina.

- Meillä on uniikki tuote tähän tarkoitukseen. Ensiaskel-Reinot sopivat vauvalle aika pitkäaikaiseen käyttöön. Jo nyt niitä voi käyttää jakojen lämmikkeenä ja myöhemminkin sukkien kanssa, Saastamoinen sanoo.

Ensiaskel-Reinojen kanssa matkaan lähti Johannan Kirjapuodista ostettu vaaleansininen onnittelukortti, jonka kuvituksena oli muun muassa pikkuruiset tossut.

- Korttiin kirjoitettiin virallinen onnentoivotus Lieksan kaupungilta ja sen allekirjoitti kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

(Marja Mölsä)

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta