Julkaistu 

Joptekin rakennuspuoli menee kaupaksi

Joptekissa rakennetaan tällä hetkellä kylpyhuoneita kerrostaloon. Harri Ronkainen Joptekissa rakennetaan tällä hetkellä kylpyhuoneita kerrostaloon.

Joptek Oy Compositesin rakennuspuolen liiketoiminnalle on löytynyt ostaja. Konkurssipesän pesänhoitajan Jarmo Makkosen mukaan siitä on tullut useampiakin ostotarjouksia, mutta nyt edetään vain yhden tahon kanssa.

- Valmistellaan kauppaa ostajakandidaatin kanssa, Makkonen kertoo.
Makkonen pitää varmana sitä, että rakennusliiketoiminta menee kaupaksi. Hän aikatauluttaa, että kaupat lyödään lukkoon ensi tai sitä seuraavalla viikolla.
Rakennusliiketoiminta on jatkunut keskeytyksettä Joptekin konkurssin jälkeen määräaikaisten työsopimusten turvin. Kylpyhuoneita tehdään tällä hetkellä parinkymmenen työntekijän voimin.
Rakennuspuolen lisäksi Joptekissa oli kuljetusväline- ja meriteollisuutta palvelevat liiketoiminnot, jotka osti muovikomposiittituotteita valmistava EC-Engineering Oy. Se työllistää Koskenkorvalla noin 40 henkilöä.

- 100 päivän integraatio-ohjelma on käynnistetty, jotta yrityksestä saadaan yksi kokonaisuus. Sen aikana käydään läpi kaikki mahdolliset muutokset muun muassa toiminnan tehostamiseksi molemmilla paikkakunnilla, toimitusjohtaja Jukka Koiranen kertoo.

(Harri Ronkainen)

Lue koko juttu torstain 29.3. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta