Julkaistu 

Kaupunki satsaa markkinointiin

Janni Hussi opasti Lassi Hurskaista karjalanpiirakan rypytyksen saloihin kuvaustauolla Pielisen museossa. Varpu Strengell Janni Hussi opasti Lassi Hurskaista karjalanpiirakan rypytyksen saloihin kuvaustauolla Pielisen museossa.

Lieksassa kuvattiin viime viikolla kokonainen jakso Elixir Winter Gamesia. Ohjelma nähdään televisiossa ensi talvena.
 
- Talvimarkkinointi on silloin kohdillaan, selvittää ohjelman ohjaaja ja juontaja Lassi Hurskainen.
 
Winter Gamesissa juontajat Janni Hussi ja Lassi Hurskainen kilpailevat leikkimielisesti eri talvilajeissa. Lieksassa kuvauspäivät olivat tiiviitä ja mukaan ohjelmaan saatiin Lieksan talviurheilumahdollisuuksia monipuolisesti.
 
- Täällä on ihan älyttömästi eri lajeja ja monipuolista tekemistä, Hurskainen ja Hussi hehkuttivat.
 
Ohjelmaa kuvattiin muun muassa hiihtokeskuksessa, kouluilla, jäähallissa, Riihivaaralla, Pielisen museolla, Kolilla ja Ruunaassa. Myös paikallisissa yrityksissä vierailtiin. Janni Hussi esimerkiksi ihastui Lieksan Laatuherkkujen kokkelipiimään.
 
- Se oli kyllä yllätys. En ollut aikaisemmin maistanut, mutta se oli aivan mahtavaa. Siinä on ravintoarvot kohdillaan, miten hyvä vaihtoehto rahkalle, Hussi innostui.
 
Lieksan kaupunki käytti ohjelmaan 12 000 euroa. Summa jaetaan tasan Lieksan Kehitys Oy Lieken, kaupungin viestinnän ja liikuntatoimen kesken. Investoinnilla kaupunki saa 2-3 jaksoa TV5 ja Frii-kanavilla, viisi valmista videoaineistoa, jotka jäävät pysyvinä kaupungin viestintäkanaviin sekä 30 minuuttia raakamateriaalia työstettäväksi kaupungin viestintäkäyttöön. Lisäksi tv-jakso ladataan kokonaisuudessaan YouTubeen.
 
(Varpu Strengell)
 
Lisää Lieksan Lehdessä 10.4.
 

 

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta