Julkaistu    |  Päivitetty 

EC Engineeringin Lieksan tehtaan näkymät hyvät

Pekka Salonen ja Jorma Kettunen ovat tyytyväisiä tehtaalla tehtyihin järjestelyihin. Varpu Strengell Pekka Salonen ja Jorma Kettunen ovat tyytyväisiä tehtaalla tehtyihin järjestelyihin.

Joptek Oy Composites marine- ja transportation -toiminnot maaliskuussa ostaneen EC Engineering sadan päivän integraatio-ohjelman päätöspalaveri pidettiin keskiviikkona ja yritys siirtyy nyt normaaliin yrityksen johtamismalliin. Näkymä on Lieksan osalta hyvinkin valoisa. Tilauksia on Lieksassa nyt 35 henkilötyövuoden verran.

Työntekijöitä Lieksassa on tällä hetkellä 27. Toimitusjohtaja Jukka Koirasen mukaan tässä vaiheessa ei tulla hakemaan uutta työvoimaa.
- Tavoitteena on, että mennään tällä porukalla ja varmistetaan tulos. Tällä hetkellä käymme läpi syksyn ja ensi vuoden kuormitusta. Jos kuormitushuippuja tulee, tasataan niitä alihankinnoilla. Haluamme olla tarkkana ja varmistaa, että tämä yksikkö ja se porukka, mikä täällä on, voivat hyvin, Koiranen sanoo.

Positiivisen vireen Lieksan tehtaan toiminnalle antaa se, että kuluvalle vuodelle asetetut tulostavoitteet ovat saavutettavissa.
- Vanhat asiakkaat ovat jatkaneet Lieksan kanssa. Se on osaltaan vahvistanut, että täällä on osaamista, jolla on arvoa myös asiakkaille, Koiranen sanoo.

(Varpu Strengell)

Lisää Lieksan Lehdessä 3.7.

Kommentoi

Hae sivuilta