Julkaistu 
Harri Ronkainen

Bioöljyjalostamolle haussa johtaja ja rakennuslupa

Lieksan bioöljyjalostamohanke oli esillä Green Fuel Nordic Oy:n yhtiökokouksessa, joka pidettiin GFN Lieksa Oy:n toimistossa Teollisuuskylässä. Harri Ronkainen Lieksan bioöljyjalostamohanke oli esillä Green Fuel Nordic Oy:n yhtiökokouksessa, joka pidettiin GFN Lieksa Oy:n toimistossa Teollisuuskylässä.

Lieksan bioöljyjalostamohanke etenee.

- Rakennuslupaan vaadittava suunnittelutyö on tehty, kertoo Green Fuel Nordic Oy:n konsernin toimitusjohtaja Timo Saarelainen.
Emoyhtiön tytäryhtiö GFN Lieksa Oy hakee hankkeelle rakennuslupaa Kevätniemeen parhaillaan rakennettavalle bioteollisuusalueelle. Lupa-asiakirjat ovat nähtävillä 31. heinäkuuta saakka.
 Bioöljyjalostamon ensimmäisen vaiheen investointi on arvoltaan yhteensä 24 miljoonaa euroa. GFN Lieksa Oy:llä ei ole tällä hetkellä omaa toimitusjohtajaa.

- Se on hiljaisessa haussa, Saarelainen kuvailee GFN Lieksa Oy:n toimitusjohtajatilannetta.
Kun GFN Lieksa Oy saa toimitusjohtajan, hän hoitaa sekä toimitusjohtajalle että bioöljyjalostamon tehtaanjohtalle kuuluvat operatiiviset tehtävät.
Green Fuel Nordic Oy:n Lieksassa pidetyssä yhtiökokouksessa hallitukseen valittiin neljä jäsentä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kari Kainulainen ja entisinä jäseninä jatkavat Kari Liukko sekä Sergey Malkov. Uutena jäsennä hallitukseen valittiin Minna Sallinen, joka työskentelee tuotehallintajohtajana Abloylla.

Lue lisää Green Fuel Nordic Oy:stä torstain 19.7. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta