Julkaistu    |  Päivitetty 
Piia Juntunen

Lieksassa töitä tarjolla monialaisesti

Henri Kettunen (vas.), Jatta Kettunen ja Teuvo Lehikoinen esittelivät Mediateltalla yritystensä tarjoamia työllistymismahdollisuuksia ja alan kalustoa. Piia Juntunen Henri Kettunen (vas.), Jatta Kettunen ja Teuvo Lehikoinen esittelivät Mediateltalla yritystensä tarjoamia työllistymismahdollisuuksia ja alan kalustoa.

Lieksassa kaivataan työntekijöitä useille eri aloille. Kymmenisen paikkakunnalla toimivaa yritystä sekä julkisen sektorin toimijaa markkinoi avoimia työpaikkojaan Vaskiviikon ajan Pielisentien ja Koulukadun kulmauksessa sijaitsevassa Mediateltassa. Töitä löytyy aina ravitsemuksen ja puuteollisuuden aloilta kuljetukseen ja terveydenhuoltoon.

Lieksan Kehitys Oy:n Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja Tekijöille (5T) -hankkeen Lieksan Yrittäjät ry:n kanssa yhteistyössä organisoiman tempauksen tavoitteena on tarjota tietoa esimerkiksi paikkakunnalla asumisesta ja vapaa-aikaan liittyvistä palveluista, mutta terävimmäksi kärjeksi nousee työllistyminen Lieksassa.

- Meillä on eri aloille työpaikkoja esillä. Ajatuksena on, että työnhakijalla tai työpaikan vaihtajalla olisi mahdollisimman matala kynnys tulla käymään tässä, kertoo 5T-hankkeen projektipäällikkö Satu Pehkonen.

Markkinoinnilla pyritään samalla tuomaan tietoa paikkakunnalle muuttoa suunnitteleville.

- Jos perhe on muuttamassa, pyritään kartoittamaan niin, että molemmille löytyisi täältä työpaikka, toteaa Lieksan Yrittäjien puheenjohtaja Taisto Lehikoinen.

Puutavaran kuljetukseen keskittyvän Teuvo Kettunen Ky:n avoimia työpaikkoja tiistaina aamupäivällä esitellyt Henri Kettunen toivoo tempauksen herättävän työnhakijoiden mielenkiinnon.

- Töitä on tarjolla, ja tarvitaan hyvää ja osaavaa työvoimaa.

Aiheesta lisää torstain 26.7. Lieksan Lehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta