Julkaistu 
Marja Mölsä

Lieksan sataman uusi polttoainejakelupiste avattu

Kauko Juntunen tutustui Lieksan sataman uuteen polttoainejakelupisteeseen tänään aamupäivällä. Marja Mölsä Kauko Juntunen tutustui Lieksan sataman uuteen polttoainejakelupisteeseen tänään aamupäivällä.

Lieksan sataman polttoainejakelupiste avattiin käyttöön tänään. Kaupungin omistaman pisteen polttoainetoimittajana on Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO).
Veneilijöiden keskuudessa jakelupisteen avaamista on odotettu kuin kuuta nousevaa.

- Tätä on odotettu kymmenen vuotta, sanoi eilen heti tuoreeltaan uuteen jakelupisteeseen tutustumaan tullut Kauko Juntunen.

Moottoripurjehtijaksi itseään tituleeraavaa Juntusta on harmittanut, kun aluksen tarvitsema polttoaine on pitänyt kuljettaa kymmenen litran kanistereissa keskustasta satamaan.

Sataman polttoainepiste toteutettiin kaupungin investointina.

- Polttoainejakelupisteiden aukaiseminen sekä Lieksaan että myöhemmin Kolin ja Bomban satamiin parantavat huomattavasti veneilyn mahdollisuuksia Pielisellä, kertoo Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen.

Jakelupisteen operoinnista vastanneen PKO:n ABC-päällikkö Jari Jurvanen pitää hänkin polttoainejakelupisteiden tulemista Pieliselle hyvänä lisänä asiakkaille ympäri vuoden.

Satamagrillin yrittäjä Rauni Hietanen on iloinen edistysaskeleesta.

-  Ihan pitää sanoa kiitos kaupungille, tälle oli todellinen tarve, ja alueella on tehty paljon muutakin hyvää. On saatu kuntoilulaitteita, koirapuisto, tiessä on uutta asfalttia ja puistoalueita siistitty. Nyt kun vielä uusi grilli avautuu, niin palveluja alkaa olla mukavasti.

Lue koko juttu torstain 23.8. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta