Julkaistu    |  Päivitetty 
Varpu Strengell

Partalanmäen hoivakodin toiminnot kahteen uudisrakennukseen

Kainuuntien varteen rakennettava palvelutalo valmistuu lokakuussa. Attendo suunnittelee vuokraavansa sen Siun sotelle. Vuokrasopimusta ei vielä ole tehty. Varpu Strengell Kainuuntien varteen rakennettava palvelutalo valmistuu lokakuussa. Attendo suunnittelee vuokraavansa sen Siun sotelle. Vuokrasopimusta ei vielä ole tehty.

Partalanmäen hoivakodin nykyinen toiminta tullaan Attendon mukaan siirtämään kahteen uuteen palvelutaloon, jotka Attendo Lieksan kaupungin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen mukaan sitoutuu rakentamaan. Niistä ensimmäinen, 40-paikkainen palvelutalo, valmistuu lokakuun alussa Kainuuntien varteen. Sen Attendo aikoo vuokrata Siun sotelle, joka myös tuottaisi palvelutalon palvelut. Osa Partalanmäen hoivakodin asukkaista on tarkoitus siirtää sinne. Vuokrasopimusta ei ole vielä tehty.

Kainuuntien varteen valmistuvan palvelukodin lisäksi Attendo tulee rakentamaan vielä toisen 40-paikkaisen palvelutalon Lieksaan. Sen palvelut se suunnittelee tuottavansa itse. Kunhan molemmat Attendon suunnittelemat uudet palvelutalot on saatu käyttöön, Partalanmäen nykyinen hoivakoti purettaneen.

Toukolantien toimintakeskuksen kohtalosta ei ole vielä tehty päätöksiä. Todennäköistä on, että sekin tullaan korvaamaan uudisrakennuksella.
- Selvittelemme vielä, onko toimintaa mahdollista jatkaa nykyisissä tiloissa. Mahdollisesti kuitenkin tulemme rakentamaan uudet tilat Lieksaan, sanoo Attendon myyntipäällikkö Alex Gullichsen.

Lisää Lieksan Lehdessä 4.9.

 

Kommentoi

Hae sivuilta