Julkaistu 
Harri Ronkainen

Perhekokki laajentaa toimintaansa

Keittiötyöntekijä Tanja Naskovetc lisää maitoa perunamuusiin. Harri Ronkainen Keittiötyöntekijä Tanja Naskovetc lisää maitoa perunamuusiin.

Ruokaa Lieksassa valmistava A&R Sveholm Oy/Perhekokki suunnittelee investointeja.

- Tulossa on uusi aluevaltaus: omaa konehuoltoa aloitetaan. Samalla pystytään tarjoamaan raskasta konehuoltoa myös muille yrittäjille, kertoo toimitusjohtaja Annukka Tiainen.
Globam System Certification Oy Ltd on myöntänyt Perhekokille ISO 9001 ja ISO 22000 -sertifikaatin valmisruokien ja gluteenittomien valmisruokien valmistukseen. Tiaisen mukaan yrityksen tuotantomäärät tulevat jatkossa kasvamaan sertifikaattien myötä, sillä ne antavat uskoa omaan tekemiseen ja tuovat uskottavuutta sekä huomioarvoa myös ostajien silmissä.

- Olen ylpeä saavutuksestamme. Näillä sertifikaateilla osoitamme olevamme vastuullinen elintarvikevalmistaja. Pyrimme kehittymään entistä kustannustehokkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi yritykseksi vaalien henkilöstön hyvinvointia ja osaamista, Tiainen toteaa.
Perhekokin toiminta on valtakunnallista. Sen asiakkaita ovat päivittäistavarakaupat ja kuntien ruokahuoltopalvelut. Yritys työllistää Lieksassa 24 henkilöä. Avoinna on keittiötyöntekijän paikkoja.

Lue lisää Perhekokista torstain 4.10. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta