Julkaistu 
Martti Heikkinen

Lieksan avoimet työpaikat esittelyssä keskiviikkona

Rekrytapahtumaan osallistuvan Kuljetus Ikoset Ky:n yrittäjä Jukka Ikonen hakee yritykseensä hitsaustaitoista huoltomiestä. Martti Heikkinen Rekrytapahtumaan osallistuvan Kuljetus Ikoset Ky:n yrittäjä Jukka Ikonen hakee yritykseensä hitsaustaitoista huoltomiestä.

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat Lieksan Pop up -rekrytapahtumassa kulttuurikeskuksessa huomenna keskiviikkona. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Lieksan Kehitys Oy LieKe 5T – Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja tekijöille -hanke, Lieksan kaupunki ja TE-Palvelut. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen ja tapahtumaan osallistuu useita Lieksassa toimivia yrityksiä ja työnantajia. Mukana ovat esimerkiksi Siun sote, Brahea Palvelut, Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos ja Break Sokos Hotel Koli.

- Mukaan on saatu parisenkymmentä yritystä, jotka esittäytyvät ja kertovat tarjolla olevista työpaikoista. Yritysten määrä kertoo siitä, että niillä on tarve rekrytoida työvoimaa. Tavoitteena on, että työnantajat ja työnhakijat kohtaavat, kertoo projektipäällikkö Satu Pehkonen LieKe:stä.

Lisäksi Riveria Lieksa esittelee tilaisuudessa erilaisia koulutusmahdollisuuksia.

- Keroset Oy:n Ari Keronen ja Joonas Tahvanainen sekä Reima Venhe Riverialta kertovat mestari-kisälli -koulutusmallista. Lisäksi kouluttaja Franz Schinder kertoo vuorovaikutustaitojen merkityksestä työnhaussa, Pehkonen selvittää päivän kulkua.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 6.11.

Kommentoi

Hae sivuilta