Julkaistu    |  Päivitetty 
Varpu Strengell

EC Engineering hakee lisää työntekijöitä

Pekka Salonen (vas.) ja Jorma Kettunen ovat työskennelleet Lieksan tehtaalla jo useamman vuoden. Varpu Strengell Pekka Salonen (vas.) ja Jorma Kettunen ovat työskennelleet Lieksan tehtaalla jo useamman vuoden.

Muovikomposiittituotteita erityisesti kuljetusvälineteollisuudelle Lieksassa ja Koskenkorvalla valmistava EC Engineering on positiivisen pulman edessä: Lieksaan tarvittaisiin lisää työntekijöitä. Maaliskuussa 27 työntekijän voimin Lieksassa aloittanut yritys palkannut alun jälkeen vielä neljä henkilöä lisää ja työllistää Lieksassa tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Lieksan tehtaalle yritys hakee tällä hetkellä viittä työntekijää muovikomposiittien kokoonpanoon.
– Työvoiman lisätarve perustuu siihen, että meillä on hyvä tilauskanta ja pitkän ajan näkymät ovat positiiviset, sanoo toimitusjohtaja Jukka Koiranen.
Työpaikkailmoituksen mukaan yrityksellä ei ole työntekijöille koulutusvaatimuksia, mutta kykyä käyttää työssä maalaisjärkeä toivotaan. Tarjolla oleva on työ on päivätyötä, tarvittaessa edellytetään valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa. Suotavaa on myös omata tehokkuutta sekä ryhmätyötaitoja ja peruskäsityötaitoja.

Lisää Lieksan Lehdessä 27.11.

Kommentoi

Hae sivuilta