Julkaistu 
Marja Mölsä

Maalarin taidonnäyte jo 6-vuotiaana – Jouni Pehkonen Lieksan Vuoden 2018 Yrittäjä

Taisto Lehikoinen (vas.) ja Susanna Saastamoinen (oik.) onnittelivat tuoretta Vuoden Yrittäjää Jouni Pehkosta, joka juhli tunnustusta yhdessä puolisonsa Irmeli Salon kanssa. Marja Mölsä Taisto Lehikoinen (vas.) ja Susanna Saastamoinen (oik.) onnittelivat tuoretta Vuoden Yrittäjää Jouni Pehkosta, joka juhli tunnustusta yhdessä puolisonsa Irmeli Salon kanssa.

Maalaus- ja tasoitetyö Jouni Pehkonen Oy on Lieksan Vuoden 2018 Yrittäjä. Palkinto luovutettiin lauantai-iltana Juuassa pidetyssä Lieksan, Nurmeksen, Valtimon ja Juuan yhteisessä Pielisen Karjalan yrittäjäjuhlassa.
- Jouni Pehkonen antoi ensimmäisen maalarin taidonnäytteen jo 6-vuotiaana, kun hän maalasi pikkuveljensä polkupyörän valkoiseksi, nauratti Lieksan Yrittäjien puheenjohtaja Taisto Lehikoinen noin satapäistä juhlayleisöä.

Ensimmäisen tilinsä maalarina Pehkonen tienasi jo 13-vuotiaana ja 15-vuotiaana hän siirtyi työelämään ukkinsa, isänsä ja setänsä jalanjäljille.

Jouni Pehkonen iloitsi arvokkaasta yrittäjätunnustuksesta.
- Se tuli kyllä ihan puskista, arvostan tätä todella korkealle, hän kiitti valinnan tehdyttä Lieksan Yrittäjät -yhdistystä.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg kysyi, miksi tarvitaan paikallisia yrittäjäyhdistyksiä, jokaisella paikkakunnalla on oma yhdistyksensä.
- Paikallisyhdistys on yrittäjän kotipesä ja yrittäjien äänitorvi päättäjiin päin.

Blomberg muistutti, että yrittäjällä on mahdollisuus toteuttaa itseään ja innostua joka päivä uudelleen.
- Yrittämiseen on kova intohimo, joka on menestymisen suola. Loppujen lopuksi kaikki on kiinni asenteesta, niin myös yrittämisessä. Kun yrittää, on riskinä menestyä.

Lue koko juttu tiistain 27.11. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta