Julkaistu    |  Päivitetty 
Henri Jokela

Paikallislehtien maakunnallinen Antti-patsas diplomisellisti Jussi Makkoselle

Risto Kuittinen Pohjois-Karjalan paikallislehtikerho luovutti maakunnallisen Antti-patsaan Jussi Makkoselle torstai-iltana Nurmeksessa. Risto Kuittinen

Pohjois-Karjalan paikallislehtikerho palkitsi diplomisellisti Jussi Makkosen maakunnallisella Antti-patsaalla 29.11. Nurmeksessa. Makkonen on iloinen saamastaan palkinnosta.
- Kyllähän se tosi hienolta tuntuu. Olen todella kiitollinen ja iloisesti yllättynyt.

Hän jakaa kunniaa tunnustuksesta yhteistyökumppaneilleen, jotka ovat olleet työskentelemässä paikallisen historian ja kulttuurin esillä pitämisen puolesta.
- Viime vuosien aikana olen saanut olla mukana kehittämässä Pielisen Karjalan matkailua (Jean) Sibeliuksen musiikin kautta, ja esimerkiksi viime kesänä saimme ensimmäisen brittiryhmän kulttuurimatkailijoita Bomballe.

Antti-patsas luovutetaan henkilölle tai taholle, joka edistää kiitettävästi alueensa hyvinvointia ja kulttuuria. Patsaan luovuttanut paikallislehtikerhon puheenjohtaja Marja Mölsä kiitteli puheessaan, kuinka Makkonen ja pianisti Nazig Azezian tekevät arvokasta kulttuurityötä niin Pielisen ja vaarojen katveessa kuin maailmallakin.

Lue koko juttu ja lisää Jussi Makkosen kuulumisia tiistain 4.12. Lieksan Lehdestä.

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta