Julkaistu 
Martti Heikkinen

Ikäihmisten hoitoa uudistaneesta Mari Kotilaisesta Vuoden Naisyrittäjä Lieksassa

Mari Kotilainen ja Niilo Komulainen päiväkävelyllä Varakoti Varpusen pihamaalla. Martti Heikkinen Mari Kotilainen ja Niilo Komulainen päiväkävelyllä Varakoti Varpusen pihamaalla.

Varakoti Varpusen yrittäjä ja hoitovastaava Mari Kotilainen on Vuoden Naisyrittäjä 2018 Lieksassa. Kotilainen palkittiin tunnustuksella Lieksan Naisyrittäjien juhlassa lauantaina.

- Mari Kotilainen on nainen, joka tekee työtä vuorotta senioreiden hyvinvoinnin eteen. Marin liikeidea on uniikki ja hän kehittää yritystään ja toimintatapoja koko ajan ajatellen vanhusten parasta. Mari pitää myös huolta itsestään ja omasta kunnostaan. Vaikka pitkän työvuoron jälkeen väsyttäisikin, Mari on aina positiivinen ja hänellä on aina aikaa olla läsnä, kertaa valinnan tehneen Lieksan Naisyrittäjien puheenjohtaja Anu Haapalainen perusteluja Kotilaisen valinnalle.

Vuoden Naisyrittäjä valitaan vuosittain yhdistyksen jäsenistä. Valintakriteereinä pidetään esimerkiksi omistautumista yrittäjyydelle ja halua kehittyä omassa työssään.

- Myös aktiivisuus oman työn ulkopuolella kuten esimerkiksi hyväntekeväisyys on suuressa merkityksessä niin viimevuotisessa kuin tämänkin vuoden valinnassa. Valittava henkilö nousee jotenkin esille positiivisella asenteellaan ja tekemisellään. Lieksan Naisyrittäjät ovat sydämellä tekijöitä, Haapalainen sanoo.

Mari Kotilaisen mietteitä valinnasta Lieksan Lehdessä 4.12.

Kommentoi

Hae sivuilta