Julkaistu 
Martti Heikkinen

Kauneimmat joululaulut kajahtavat kymmenen kertaa eri puolilla Lieksaa

Raili Näsänen (vas.) sekä Anna-Leena ja Jaakko Yli-Hakola lauloivat joululauluja Karpalo-salissa torstaina. Martti Heikkinen Raili Näsänen (vas.) sekä Anna-Leena ja Jaakko Yli-Hakola lauloivat joululauluja Karpalo-salissa torstaina.

Kauneimmat joululaulut ovat jo usean vuoden ajan olleet seurakuntien suosituimpia tapahtumia. Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta totuttuun. Lieksan seurakunta järjestää peräti kymmenen joululaulutilaisuutta eri puolilla kaupunkia ja ne keräävät runsaasti osallistujia laulamaan yhdessä. Tupa oli täynnä myös Partalanmäen hoivakodin yhteydessä toimivassa Karpalo-salissa torstaina.

- Tämä on ensimmäinen kerta, kun tuomme virallisella Kauneimmat joululaulut -sapluunalla tapahtuman myös Karpalo-saliin. Hoivakodin asukkaiden lisäksi tapahtumaan tuli paljon enemmän myös muuta väkeä. Todella kiva huomata, että ihmiset löytävät myös tänne laulamaan, iloitsee Lieksan seurakunnan kanttori Riitta Lehtimäki.

Tänään perjantaina Kauneimmat joululaulut kajahtavat Hattuvaaran kylätalolla sekä entisellä Sokojärven koululla. Viikonloppuna lauletaan Nurmijärven ja Lieksan kirkoissa. Yhteislaulutilaisuudet huipentuvat Paaterin kirkkoon aatonaattona.

Koko juttu Lieksan Lehdessä 18.12.

Kommentoi

Hae sivuilta