Julkaistu    |  Päivitetty 
Martti Heikkinen

Ukko-Kolin maankuulut rinteet täyttyivät laskettelijoista

Ukko-Kolin huipulle vievälle tuolihissille riitti laskettelijoita jonoksi asti perjantaiaamuna. Martti Heikkinen Ukko-Kolin huipulle vievälle tuolihissille riitti laskettelijoita jonoksi asti perjantaiaamuna.

Ukko-Kolin rinnekausi 2018-2019 on täydessä vauhdissa. Perjantaiaamuna innokkaita laskettelijoita riitti jonoksi asti. Espoosta Kolille laskettelemaan saapunut Pekkalan perhe arvioi Kolia yhdeksi Suomen parhaimmista laskettelupaikoista.

- Meidän makuumme Kolilla on ylivoimaisesti Etelä-Suomen parhaat laskettelurinteet ja ne ovat jo ihan huippukunnossa. Ollaan hyvällä tavalla vähän kateellisia lieksalaisille siitä, että täältä löytyy näin hyvät lasketteluolosuhteet ja aivan huikeat maisemat, Kaisa Pekkala naurahti.

Jarkko-puoliso laski, että hän on käynyt Kolilla vuosittain vähintään 30 vuoden ajan. Paikka vetää edelleen puoleensa.

- Kyllä tänne aina mielellään tulee. Täällä on niin hyvä tunnelma, eikä tarvitse Lappiin saakka ajella päästäkseen kunnolla laskettelemaan.

Ukko-Kolin seitsemästä rinteestä toistaiseksi avoinna ovat Pielinen, Välirinne, Alkeisrinne ja Naperorinne. Viikonloppuna on tarkoitus avata Ipatin Kierto ja ankkurihissi, jos sääolosuhteet sen sallivat.

Koko juttu Lieksan Lehdessä 3.1.2019.

Kommentoi

Hae sivuilta