Julkaistu 
Panu Kärkkäinen

Rukajärven suunnan historiayhdistykselle uusi puheenjohtaja

Tenho Tikkanen (vas.) ja Seppo Räihä rakensivat viime viikolla Lieksan Rukajärvi-keskuksen näyttelyä. Panu Kärkkäinen Tenho Tikkanen (vas.) ja Seppo Räihä rakensivat viime viikolla Lieksan Rukajärvi-keskuksen näyttelyä.

Talvi- ja jatkosodan ajan Rukajärven suunnan ja rintamajoukkojen sotahistoriallisia perinteitä ansiokkaasti vuosikymmenen vaalinut Rukajärven suunnan historiayhdistys vaihtaa puheenjohtajaansa, kun yhdistys valitsi viikonloppuna uudeksi puheenjohtajaksi kiuruveteläisen Seppo Räihän. Muun muassa Rukajärvi-keskuksia Lieksan rautatieasemalla ja Iisalmessa pyörittävää yhdistystä alusta saakka luotsannut Tenho Tikkanen luopui johtajuudesta henkilökohtaisten syiden vuoksi.
– Syynä ei ole kyllästyminen yhdistyksen toimintaan vaan vanhempien hoitaminen, Tikkanen kertoi.

Tulevalle kesälle Lieksan Rukajärvi-keskukseen palaa Viestisotaa Rukajärvellä-näyttely palaa jälleen entistäkin ehompana.
– Olemme saaneet kolmesta museosta lisää Rukajärvellä käytettyjä viestivehkeitä, joten periaatteessa nyt ovat kaikki Rukajärven viestintävälineet täällä esillä. Ja kuuleman mukaan tämä on nyt ainoa näyttely, jossa on kaikki rintamalohkon viestintävälineet esillä. Näyttely on nyt hiukan monipuolisempi ja se jää tänne pysyvästi, Tikkanen mainosti.

Lue lisää Lieksan Lehdestä 26.3.

Kommentoi

Hae sivuilta