Julkaistu 
Kati Honkanen

Shoppailulauantait-tempaus alkoi maltillisesti

Riitta Ullgren (vas.) esitteli Shoppailulauantaina kevään sisustusuutuuksia Aino Pajuheimolle. Kati Honkanen Riitta Ullgren (vas.) esitteli Shoppailulauantaina kevään sisustusuutuuksia Aino Pajuheimolle.

Ensimmäinen Shoppailulauntai viime viikonloppuna ei vielä houkutellut yrittäjiä sankoin joukoin mukaan, mutta asiakkaita se sai jo liikehtimään. Lieksan kaupunkikeskusyhdistyksen ideoiman tempauksen tavoitteena on saada ihmiset tekemään ostoksia kotikaupungissa. Yritykset voivat osallistua tekemällä teemapäiväksi edullisia sisäänheittotarjouksia, jotka houkuttelisivat asiakkaita tutustumaan muuhunkin tarjontaan. Shoppailulauntaitarjouksesta ilmoitti vain muutama yritys.
– Kuukauden päästä on tulossa paljon juhlia. Miksiköhän näin vähän yrityksiä lähti mukaan? pohtivat tempaukseen osallistuneet Sisustus Emilian yrittäjät Markku Tolvanen ja Riitta Ullgren.
Kurjasta säästä huolimatta Shoppailulauantain vaikutus näkyi Sisustus Emiliassa.
– Kyllä asiakkaita oli tavallista lauantaita enemmän liikkeellä ja välillä oli hyvinkin vilkasta, Riitta Ullgren iloitsee.
Yksi Sisustus Emiliaan lauantaina poikenneista asiakkaista oli Aino Pajuheimo.
– Hyvältä tämä ajatus kuulostaa, varsinkin kun tuota Lieksan katukuvaa katsoo.
Kauneuskeskus Päivittäin yrittäjä Päivi Vahtermolle Shoppailulauantait osuvat juuri oikeaan saumaan.
– Toukokuu on paras sesonkiaika tällä alalla ja pidän silloin liikkeen auki lauantaisin joka tapauksessa.
Lieksan kaupunkikeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Matti Taponen kokee tempauksen avauksessa olleen myönteisen perusvireen.
– Yrityksiä kuitenkin lähti mukaan ja tässä on vielä kolme lauantaita edessä. Toivotaan, että vilkastuu sekä yrittäjien että kuluttajien osalta.

Lisää aiheesta tiistain 7.5. Lieksan Lehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta