Julkaistu 
Martti Heikkinen

Ennätyssuuret Pielisen Messut Lieksan jäähallissa kesäkuussa

Taisto Lehikoinen ja Taina Kiiskinen vastaavat Pielisen Messujen järjestelyistä. Martti Heikkinen Taisto Lehikoinen ja Taina Kiiskinen vastaavat Pielisen Messujen järjestelyistä.

Kymmenettä kertaa järjestettävät Pielisen Messut ovat suuremmat kuin koskaan aikaisemmin. Lieksan jäähallissa 8.–9.6. pidettäville messuille on ilmoittautunut reilut sata näytteilleasettajaa.

- Kiinnostus messuja kohtaan on ollut kova jo viime vuoden marraskuusta saakka. Näytteilleasettajia on ilmoittautunut koko ajan lisää. Olemme jo kaksi kertaa joutuneet suurentamaan jäähallin messutiloja suuren kysynnän vuoksi. Onhan se todella myönteinen asia, että Pielisen Messut kiinnostavat, iloitsee messupäällikkö Taisto Lehikoinen.

Näytteilleasettajia on tulossa Lieksan, Nurmeksen ja Valtimon lisäksi myös muun muassa Juuasta, Joensuusta sekä maakunnan ulkopuolelta Kuhmosta.

- Mukavinta tässä on juuri se, että maakuntarajat ylittyvät ja esimerkiksi Kuhmon kaupungilla on messuilla oma osastonsa. Kansainvälistä väriä messuille tuo puolestaan Venäjällä sijaitseva Mujejärven piiri, Lehikoinen kertoo.

Kaksipäiväisten juhlamessujen teemana on Rajatonta yrittämistä, joka kuvastaa messusihteeri Taina Kiiskisen mukaan hyvin messujen sisältöä.

- Nyt on tulossa messut, joissa on ihan oikeasti tarjolla jokaiselle jotakin. Tarjolla on monenlaista nähtävää naisille, miehille ja myös nuorille. Ohjelma tulee olemaan hyvin monipuolinen, Kiiskinen lupaa.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 23.5.

 

Kommentoi

Hae sivuilta