Julkaistu 
Martti Heikkinen

Siiri Nordin ja Wimme Saari tähdittävät Hyvä me! -hankkeen kesätapahtumia

Hyvä me! hankkeen projektikoordinaattori Patrik Ikäläinen ja Karoliina Turkka pystyttivät infotaulun Sankkilantie 7 B7:n parvekkeelle. Siihen tulee tietoa Mähköllä ja Rantalassa järjestettävistä tapahtumista. Martti Heikkinen Hyvä me! hankkeen projektikoordinaattori Patrik Ikäläinen ja Karoliina Turkka pystyttivät infotaulun Sankkilantie 7 B7:n parvekkeelle. Siihen tulee tietoa Mähköllä ja Rantalassa järjestettävistä tapahtumista.

Joensuun Setlementti ry:n kolmevuotinen Hyvä me! -hanke tuo jälleen kaikille avoimia yleisötapahtumia Rantalan ja Mähkön alueelle touko-kesäkuun aikana. Kaikille avointen tapahtumien kavalkadi käynnistyy 29.5., jolloin ovet ovat avoinna Hyvä Me! -hankkeen yhteisötaiteilija Karoliina Turkan taiteilijaresidenssissä.

- Tarjolla on soppaa ja seuraa osoitteessa Sankkilantie 7 B7. Paikalla minun lisäksi on Hyvä me! -hankkeen väkeä ja meidän tarkoituksena on esitellä hanketta ja siihen liittyviä kesätapahtumia, Karoliina Turkka kertoo.

Helatorstaina 30.5. Rantalan koulun pihamaalla järjestetään Hurma Fest -tapahtuma, joka yhdistää musiikin ja urheilun.

- Kaikille avoimessa ilmaiskonsertissa esiintyy Siiri Nordin, jonka lisäksi tapahtumassa pelataan jalkapalloa, Turkka avaa Hurma Festin ideaa.

9.6. tapahtuu jotain ennennäkemätöntä, sillä Turkka aikoo vallata Kaarisillan.

- Aluksi suunnitelmissa oli perinteisempi kadunvaltaus, mutta Helluntain Hurlumheissä mennäänkin Kaarisillalle, jossa tapahtuu kaikenlaista kivaa, Turkka innostuu.

Mähköllä sijaitseva Heikkilän kenttä muuttuu sirkusareenaksi 17.–19.6. Tuolloin kentällä järjestetään kolmen päivän ajan kaikille tarkoitettuja sirkustyöpajoja. Tapahtumasarjan huipentaa 30.6. järjestettävä Hyvä me! -taidesuunnistus Mähköllä.

- Taidesuunnistamme taitelija Isaak Cordalin inspiroimina Mähkön alueella ja jaamme auringonkukkia ja ämpäreitä Sankkilantiellä pidettävässä juhlassa. Paikalla juhlassa on myös saamelaisartisti Wimme Saari, joka tekee tilaisuudessa musiikkia, Turkka selvittää.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 28.5.

Kommentoi

Hae sivuilta