Julkaistu 
Varpu Strengell

Hurma Fest oli yhteisen ilonpidon juhlaa

Muun muassa Klovni OHO (Karoliina Turkka) ja Siiri Nordin viihdyttivät yleisöä Hurma Festllä. Varpu Strengell Muun muassa Klovni OHO (Karoliina Turkka) ja Siiri Nordin viihdyttivät yleisöä Hurma Festllä.

Rantalan koulun johtokunnassa heitettiin kolmisen vuotta sitten ilmaan ajatus juhlien järjestämisestä kevätlukukauden lopuksi. Helatorstaina ajatus konkretisoitui, kun Rantalan koulun piha-alueen täytti Hurma Fest. Festivaalin juontaja Klovni OHO (Karoliina Turkka) huolehti juonnoillaan, että yleisöllä riitti iloista naurua.

– Olin aikanaan koulun johtokunnassa ja ajatus oli, että olisi festarit eikä mikään semmoinen, että vain opettajat ja oppilaat esiintyvät. Nyt tämä saatiin toteutettua hankkeiden kautta, Turkka iloitsi.

Hurma Festillä esiintynyt Siiri Nordin hurmaantui niin Lieksasta kuin Hurma Festistäkin.

– Tykkään esiintyä niin, että olen lähellä yleisöä ja on yhteisöllisyyttä. Siihenkin stadioneilla ja festareilla kymmentuhatpäisen kasvottoman yleisömassan edessä esiintymiseen väsyy, Nordin totesi hymyillen.

Nordin myös ihaili avoimesti lukion musiikkilinjan oppilaiden esiintymistä.
– Nämähän ääntää englantia kuin natiivit ja näillä on tosi hyvä biitti, mitä ei välttämättä ole edes ammattisoittajilla, hän kehui.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 4.6.

Kommentoi

Hae sivuilta