Julkaistu    |  Päivitetty 
Tiina Eskelinen

Suomen parasta SFC-leirintäaluetta juhlittiin Lieksan Vuonislahdessa

Jukka Raikkola (vas.) ja Aulis Nevalainen naulasivat palkintolaatan Rekiniemen vastaanoton seinään. Tiina Eskelinen Jukka Raikkola (vas.) ja Aulis Nevalainen naulasivat palkintolaatan Rekiniemen vastaanoton seinään.

Lieksan Vuonislahdessa sijaitseva leirintäalue Rekiniemi sai tammikuussa huomiota, kun se valittiin karavaanarien yhdistys SF-Caravan ry:n perinteisessä vertailussa vuoden 2018 parhaaksi jäsenalueeksi eli SFC-leirintäalueeksi.

Lauantaina saavutusta juhlistettiin paikan päällä Vuonislahden kyläseuran, SF-Caravan Pielisen-Karjala ry:n ja Pohjois-Karjalan kansanmusiikkiyhdistyksen järjestämässä kesänavaustapahtumassa. Hellesään ja juhlallisuuksien lisäksi kävijöille oli tarjolla esimerkiksi taimikirppistä, pelimannimusiikkia, poniajelua, monenlaista ostettavaa ja rekilaulutuokio.

SF-Caravan ry:n perinteiden mukaisesti palkinnoksi saatu seinälaatta naulattiin juhlallisesti Rekiniemen vastaanottorakennuksen seinään. Paikalla ollut valtakunnallisen SF-Caravan ry:n hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja Jukka Rakkola totesi, että perusteet Rekiniemen valinnalle löytyvät asiaan omistautumisesta eli talkoovoimin ansiokkaasti hoidetusta leirintäalueesta.

- Tuomaristo arvosti myös sitä, että paikallinen yhdistys on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä lähialueiden toimijoiden ja yrittäjien kanssa. Tätä puolta kannattaa ehdottomasti pitää yllä ja kehittää, Rakkola sanoi.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 11.6.

Kommentoi

Hae sivuilta