Julkaistu 
Kati Honkanen

Kesän Tiistaitorit alkoivat vilkkaasti

Sinikka Kilponen (vas.) esitteli kauniita kesähattuja Eila Kilpeläiselle, Kaija Kilpeläiselle ja Arja Ingberille. Kati Honkanen Sinikka Kilponen (vas.) esitteli kauniita kesähattuja Eila Kilpeläiselle, Kaija Kilpeläiselle ja Arja Ingberille.

Lieksan Tukipisteen järjestämä ensimmäinen Tiistaitori houkutteli paikalle runsaasti sekä myyjiä että yleisöä.

– Myyjiä on parisenkymmentä. On myös monia ekakertalaisia ja tarjonta todella monipuolista, iloitsee torijärjestelyistä vastaava Rauni Kivinen Tukipisteeltä.

Yksi ensikertalaisista oli hattaroita ja jäähilejuomia myynyt kontiolahtelainen Tmi Lokoisa Olo.

–  Olen kuullut positiivista palautetta tästä tapahtumasta, kertoo yrittäjä Valtteri Patrikainen. – Mielelläni tulen tänne jatkossakin, mutta säiden armoillahan tässä ollaan.

Tiistaitorien ohjelmasta vastaavat tori-isäntien sponsoroimat esiintyjät. Kesän ensimmäistä Tiistaitoria isännöi Lieksan kristillinen opisto ja musiikkia esitti Aliisa & Pekka Music. Pääsääntöisesti Tiistaitoreja järjestetään tutulla ja hyväksi havaitulla kaavalla, mutta jotain uuttakin aina mietitään.

 – Pientä oheisohjelmaa varsinaisten esiintyjien tauoille mahtuisi ja sellaista voi meille tarjotella, vinkkaa Tukipiste ry:n puheenjohtaja Irma Nykänen.

Lisää aiheesta torstain 13.6. Lieksan Lehdessä

Kommentoi

Hae sivuilta