Julkaistu    |  Päivitetty 
Harri Ronkainen

"Käyttäkää, lieksalaiset, paikallisia palveluja!"

Kyllikki Räty (vas.) ja Tapio Nevalainen herkuttelivat Hämärän kaupan illassa mukana olevan Uimaharjun Kala Kaverin Tiina Koposen muikuilla. Harri Ronkainen Kyllikki Räty (vas.) ja Tapio Nevalainen herkuttelivat Hämärän kaupan illassa mukana olevan Uimaharjun Kala Kaverin Tiina Koposen muikuilla.

Lieksalaiset kivijalkayritykset kilpailevat entistä kovemmin netissä toimivien yritysten kanssa ja tietysti muiden paikkakuntien yritysten kanssa. Lieksan kaupunkikeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Matti Taponen vetoaakin kaikkiin lieksalaisiin:

- Käyttäkää lieksalaiset paikallisia palveluja! Se on ainut tae sille, että ne säilyvät täällä. Jos ajatellaan esimerkiksi Joensuuhun suuntautuvaa  ostosmatkaa, ei se varmasti ole edullisempi, kun otetaan huomioon polttoainekustannukset, ajankäyttö ja kaikki muu, Taponen korostaa.
Lieksalaisia palveluja on mahdollista käyttää ja tuotteita ostaa tänään Lieksan kaupunkikeskusyhdistyksen Hämärän kaupan illassa. Tapahtuma järjestetään 12:nnen kerran.
Markkina-alue Pielisentiellä välillä Hyttilänkatu–Moisionkatu on avoinna kello 16–20, mutta muualla tapahtuma alkaa jo aikaisemmin. Esimerkiksi musiikkiopiston opiskelijat ja orkesterit jalkautuvat keskustan alueelle iltapäivän aikana tarjoten konsertteja.

Aiheesta lisää tiistain 1.10. Lieksan Lehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta