Julkaistu 
Varpu Strengell

Lieksa saa uuden brändin

Lieksa haluaa olla kaupunki, jossa on hyvä kasvaa ja jossa hyvä kasvaa. Varpu Strengell Lieksa haluaa olla kaupunki, jossa on hyvä kasvaa ja jossa hyvä kasvaa.

Lieksa on saamassa uuden, kaupungin hyväksytyn strategian kautta rakennettavan brändin. Sen mukaan Lieksa on kaupunki, jossa on hyvä kasvaa ja jossa hyvä kasvaa. Asioita viedään eteenpäin hyvän tekemisen kautta. Tämä pätee niin ihmisiin kuin yrityksiinkin.

Brändiuudistusta Lieksan kaupunginvaltuuston kokouksessa maanantaina esitellyt projektijohtaja Hanna Kivijärvi Oddy Inc. oy:stä muistutti, että brändi on paljon muutakin kuin logo tai visuaalinen ilme. Brändi nivoutuu Lieksan strategiaan ja jalkauttaa sen. Sen tavoitteena on uusien yritystoimijoiden ja asukkaiden houkutteleminen sekä lieksalaisten identiteetin vahvistaminen.
Esille tuotavia Lieksan vahvuuksia ovat hintataso, yritykset, elintila, kansainvälinen teollisuus ja tapahtumat. Lieksa on jo tunnettu Kolista, luonnosta, yrityksistä, Ruunaasta ja Vaskiviikosta. Lisäksi se haluaa olla tunnettu tekemisen meiningistä, positiivisesta asenteesta, yrittäjäystävällisyydestä, rajakulttuurista, viihtyisyydestä, rauhallisuudesta, turvallisuudesta ja hyvistä työpaikoista.
- Lieksan on oltava valmis panostamaan siihen ja näyttämään, että tänne kannattaa tulla. Lieksa on ainutlaatuinen rajakaupunki, jonka elinvoima lähtee luonnosta, Kivijärvi määritti.

Brändillä haetaan kaupunginjohtaja Jarkko Määttäsen mukaan uutta ja modernia ilmettä, joka pysäyttää.
- Meidän pitää kyetä vakuuttamaan tänne muuttoa miettivä, että meillä sinä saat enemmän kuin muualla.

Lisää Lieksan Lehdessä 3.10.

Kommentoi

Hae sivuilta