Julkaistu 
Marja Mölsä

Joulupuu-keräyksellä huikeat 259 joululahjaa vähävaraisten perheiden lapsille

Tässä on vain murto-osa kaikista. Maarit Nuutisella (vas.), Sonja Hartikaisella ja Katja Kalkasmaalla on syytä leveään hymyyn. Joulupuu-keräys tuotti monta isoa laatikollista paketteja jaettavaksi vähävaraisten perheiden lapsille. Marja Mölsä Tässä on vain murto-osa kaikista. Maarit Nuutisella (vas.), Sonja Hartikaisella ja Katja Kalkasmaalla on syytä leveään hymyyn. Joulupuu-keräys tuotti monta isoa laatikollista paketteja jaettavaksi vähävaraisten perheiden lapsille.

K-Citymarketin, Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Pielisjärven osaston ja Siun soten toteuttama Joulupuu-keräys onnistui yli odotusten.
– Odotimme muutamaa kymmentä pakettia, mutta niitä tuli hurjat 259 kappaletta. Me ollaan iloisia perheiden puolesta ja samalla ylpeitä siitä, että lieksalaiset halusivat selvästi kohdentaa tukea ja iloa omalle paikkakunnalle, tuulettaa Siun soten johtava sosiaalityöntekijä Sonja Hartikainen.

Marraskuun viimeisellä viikolla käynnistynyt keräys päättyi maanantai-iltana.
– Paketteja on jaettu sitä mukaa perheisiin, kun niitä on tullut. Kaikille paketeille on löytynyt ja löytyy onnellinen vastaanottaja, Hartikainen jatkaa ja kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia. – Heille kuuluu tästä nyt erittäin iso kiitos.

K-Citymarketin kauppias Maarit Nuutinen on saanut asiakkailta runsaasti palautetta keräyksestä.
– Kaikki palaute on ollut positiivista ja kiittävää, korviini ei ole kantautunut ainuttakaan negatiivista tai edes neutraalia kommenttia. Koko työurani aikana en ole koskaan saanut näin paljon hyvää palautetta, hän iloitsee.
Nuutisen mukaan lahjan antajista on näkynyt vilpitön antamisen ilo.
– Ja moni näkee tärkeänä sen, että joka ainut paketti jää tänne Lieksaan ja menee varmasti perille.

Nyt toteutettu Joulupuu-keräys oli laatuaan ensimmäinen Lieksassa.
– Ilman muuta ollaan mukana, jos tämä saa jatkoa ensi vuonna, lupaa MLL:n Pielisjärven yhdistyksen puheenjohtaja Katja Kalkasmaa.
Nuutinen ja Hartikainen nyökyttelevät.
– Kun tämä oli näin helppo toteuttaa ja tuotti näin paljon iloa, niin kyllä jatketaan, Nuutinen myötäilee.
Sonja Hartikainen hymyilee leveästi.
– Tämä on ilo myös meidän kaikille työntekijöillemme. Tämä joulu on meillekin oikea superjoulu.

Lue koko juttu torstain 19.12. Lieksan Lehdestä - paperisena tai diginä.

Kommentoi

Hae sivuilta