Julkaistu 
Varpu Strengell

PR-Aitalle uusi omistaja

Jari Heiskanen (vas.) myi PR-Aitan Marko Tuhkaselle. Yrityskauppa solmittiin 30.12. Varpu Strengell Jari Heiskanen (vas.) myi PR-Aitan Marko Tuhkaselle. Yrityskauppa solmittiin 30.12.

Vuonna 1984 perustettu PR-Aitta vaihtoi omistajaa, kun 30.12. solmituilla yrityskaupoilla rakennustarvikeliikkeen vetovastuun otti yrityksessä pitkään myymäläpäällikkönä työskennellyt Marko Tuhkanen. Kaupassa hänelle siirtyivät sekä Lieksan että Kontiolahden toimipisteet. Kontiolahdella työntekijöitä on kaksi, Lieksassa viisi.
- Siinä mielessä oli helpot kaupat, että kumpikin osapuoli tiesi mitä myy ja mitä ostaa, yritystä lähes 20 vuotta luotsannut Jari Heiskanen sanoo leveästi hymyillen.
Yrityskauppa on muhinut kummankin mielessä jo pitemmän aikaa.

Omistajanvaihdos ei vaikuta PR-Aitan toimintaan.
- Mennään täysillä eteenpäin hyväksi havaitulla mallilla. Palvelut ja valikoima pysyvät vähintään ennallaan, ei ainakaan karsita. Konepuolta lisätään koko ajan, Tuhkanen lupaa.
Viime vuosina kasvussa on ollut etenkin työvaatteiden ja turvakenkien myynti.
Jari Heiskanen astuu hyvillä mielin sivuun yrityksen johdosta.
- Oli jo aika luopua yrityksestä. Yrityksethän ovat meillä vain lainassa, ei niitä mukaansa saa. Yritys pitää myydä silloin, kun se on voimissaan, että seuraajalla on mahdollisuus pärjätä ja tehdä tätä, hän sanoo.

Lisää Lieksan Lehdessä 3.1.

Kommentoi

Hae sivuilta