Julkaistu 
Harri Ronkainen

Luovuus Muskotin kallisarvoinen salaisuus

K-Market Muskotin kauppias Miia Päivinen on K-Market-ketjun Vuoden 2019 kauppias Itä-Suomessa. Harri Ronkainen K-Market Muskotin kauppias Miia Päivinen on K-Market-ketjun Vuoden 2019 kauppias Itä-Suomessa.

K-Market Muskotin kauppias Miia Päivinen pokkasi Itä-Suomen parhaan K-Marketin diplomin, kun Itä- ja Keski-Suomen parhaita kauppoja palkittiin K-Market-ketjun kauppiaspäivillä Kuopiossa tiistaina.

- Vuoden kauppias 2019 Itä-Suomi K-Market Muskotti, lukee ketjujohtaja Jesper Åbergin ja ketjupäällikkö Kari Juntusen allekirjoittamassa diplomissa.
Päivinen kertoo olevansa valinnasta yllättynyt.
– Tämä on tunnustus työllemme, jota olemme tehneet suurella sydämellä. Olemme yhdessä henkilökunnan kanssa tehneet kaupastamme asiakkaidemme näköisen ja käyttäneet siihen luovuutta ja paikallistuntemustamme. Henkilökunta on sitoutunutta ja meillä on kaupassa oma muskottilainen henki, Päivinen toteaa.
Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.
K-Market-ketju kehuu jokaisen K-Marketin olevan lähialueensa asiakkaiden näköinen. Päivinen on luonut Rantalassa sijaitsevan Muskotin kauppiaana sen valikoimaa ja palveluja asiakkaiden toiveiden mukaisiksi 2,5 vuotta. Hänellä on kaupassaan seitsemän työntekijää.
Muskotti on yksi perinteisistä kallisarvoisista keskiajan mausteista, joita arabit kuljettivat Eurooppaan Intian valtameren yli. Mikä on K-Market Muskotin ja Päivisen kallisarvoinen salaisuus?

- Minulla on vahva liikeidea, jota toteutan, ja henkilökunta on lähtenyt siihen mukaan. Se on ottanut sen tosi hyvin omakseen. Olemme täällä asiakkaita varten, Päivinen vastaa ja lisää vielä huumorin tärkeän merkityksen jokapäiväisessä toiminnassa.

Kommentoi

Hae sivuilta