Julkaistu    |  Päivitetty 
Varpu Strengell

Katso kuvagalleria: Lieksan lukion 34 abiturienttia juhlien lukulomalle

Minttu Karjalainen (vas.), Daria Gamaiunova, Edvard Lampola ja Juulia Holma viettivät abipäivää torstaina Hyvinvointikeskus Liehussa. Martti Heikkinen Minttu Karjalainen (vas.), Daria Gamaiunova, Edvard Lampola ja Juulia Holma viettivät abipäivää torstaina Hyvinvointikeskus Liehussa.

- Ei tuu ikävä!... Tullee sittenkin, huutelivat opettajat, kun Lieksan lukion abiturientteja kiikutettiin pihassa odottavien kuorma-autojen lavalle tänään pidetyissä penkkareissa.

Kuorma-autolla ajelu oli monelle abille se päivän odotetuin hetki. Koulusta lähtöä juhlistettiin iloisella huutelulla, karkkisateella ja ilmaan ammutuilla konfeteilla.

Karamelliä oli sen veran, että siitä riitti mällättävää. Esimerkiksi elokuvasta inspiraation asuunsa saanut Jokeriksi pukeutunut Maria Ala-Tainio kertoi varanneensa karkkia jaeltavaksi yli kuusi kiloa.

- Kiva päivä on ollut, ihan on vastannut odotuksia. Eniten odotan rekka-ajelua, hän kuvaili tuntojaan.

Lieksan lukiossa penkkareihin osallistui 34 abia. Apulaisrehtori Marjaliisa Puittinen ja yläkoulun ja lukion rehtori Reetta-Leena Hiltunen katselivat oppilaiden touhuja hymyssä suin.

Kivoja asuja on kuten joka vuosi. Mukava nähdä, miten kekseliäitä oppilaat ovat ja on hienoa, että panostavat asuihin, Hiltunen kehui.

 

Kuvagallerian lisäksi juttua Penkkareista Lieksan Lehdessä 11.2.

Kommentoi

Hae sivuilta