Julkaistu 
Harri Ronkainen

Lieksa ykkönen koulutuksessa ja osaamisessa

Kotilaisen talon kunnostustöissä mukana oleva Taisto Lehikoinen korostaa, että elinkeinoelämän eteenpäin vieminen edellyttää kaupungin ja yrittäjien yhteistyötä sekä jatkuvaa molemminpuolista kehittämistä. Harri Ronkainen Kotilaisen talon kunnostustöissä mukana oleva Taisto Lehikoinen korostaa, että elinkeinoelämän eteenpäin vieminen edellyttää kaupungin ja yrittäjien yhteistyötä sekä jatkuvaa molemminpuolista kehittämistä.

Suomen Yrittäjät on selvittänyt yrittäjien mielipiteitä heidän yritystensä kotikuntien toiminnasta elinkeinopolitiikan suhteen. Lieksan kaupungin elinkeinopolitiikka sai asteikolla 1–5 (1=erittäin huono, 5=erittäin hyvä) kokonaisarvosanan 3,48, mikä on maakunnan kolmanneksi paras luku.
Parhaimman arvosanan elinkeinopolitiikasta saivat maakunnassa Kontiolahti (3,74) ja Ilomantsi (3,50).
Lieksan Yrittäjien puheenjohtaja ja Kolin Kilistys oy:n toimitusjohtaja Taisto Lehikoinen on tietenkin tyytyväinen siihen, että Lieksa pärjäsi kyselyssä hyvin. Hän antoi kokonaisarvosanan 5.

- On tärkeää, miten yrittäjät ja kaupunki tekevät yhteistyötä, ja siinä on onnistuttu tähän asti. Jalkatyötä on pitäyt tehdä, Lehikoinen korostaa.
Lieksa kunnostautuu erityisesti elinkeinopoliitikan koulutus ja osaaminen -osa-alueella, jossa Lieksan keskiarvo on 3,50. Se on maakunnan kuntien (3,09) joukossa paras tulos. Koko maassa (2,94) Lieksa sijoittuu hienosti seitsemänneksi 10 000–50 000 asukkaan kuntien joukossa.

Lue lisää aiheesta tiistain 16.6. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta