Julkaistu 
Martti Heikkinen

Lieksan uuden koulukampuksen rakentaminen etenee aikataulussa

Joen Rakennustyö oy:n työntekijät Jack Crabtree (oik.) ja Sami Kilpeläinen rakensivat koulukampuksen ulkoseinää viime torstaina. Markku Leskinen seurasi työn etenemistä. Martti Heikkinen Joen Rakennustyö oy:n työntekijät Jack Crabtree (oik.) ja Sami Kilpeläinen rakensivat koulukampuksen ulkoseinää viime torstaina. Markku Leskinen seurasi työn etenemistä.

Lieksan kaupungin uuden koulukampuksen rakentaminen sujuu alkuperäisen käsikirjoituksen mukaisesti. Toistaiseksi rakennusprojektissa ei ole tarvinnut lyödä kirivaihdetta päälle, vaan työmaalla edetään suunnitellussa aikataulussa. Tavoitteena on, että Kuhmonkadulle rakennettava yläkoulun, lukion ja ammatillisen opetuksen samoihin opetustiloihin yhdistävä kaksikerroksinen puukoulu valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä. Kampuksen rakentamisen runkovaihe on päättynyt.

- Aikataulussa ollaan, eihän tässä toistakaan vaihtoehtoa ole. Kaikki elementit on jo asennettu. Kampuksen seinät ovat jo kasassa, kattotuolit paikallaan ja muutkin puuosat jo valmiit. Nyt vaan katto ja ulkoseinät umpeen. Tällä hetkellä käynnissä on vanhaa puuvenettä muistuttavien ulkoseinien laudoittaminen. Lattiat on pääosin valettu ja vesijohtotyöt aika pitkälti saatu tehtyä. Levytyksiä ja maalaustöitä tehdään myös, kertoo kampuksen vastaava työnjohtaja Markku Leskinen pääurakoitsijana toimivasta Kesälahden Rakennus oy:sta.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 23.6.

Kommentoi

Hae sivuilta