Julkaistu    |  Päivitetty 
Martti Heikkinen

Lieksan uimahallia remontoidaan entistä ehompaan kuntoon

Anssi Peltola ja Jenna Kilpeläinen Maalaus- ja tasoitetyöt Pehkonen oy:sta puhdistivat Lieksan uimahallin kuntouintiallasta viime perjantaina. Martti Heikkinen Anssi Peltola ja Jenna Kilpeläinen Maalaus- ja tasoitetyöt Pehkonen oy:sta puhdistivat Lieksan uimahallin kuntouintiallasta viime perjantaina.

Juhannusviikolla alkanut Lieksan uimahallin remontti etenee. Uimahalli on ollut suljettuna koronaepidemian vuoksi maaliskuun puolivälistä lähtien ja sen on tarkoitus avautua käyttäjille jälleen 3.8.

- Remontin aikana käydään läpi kuntouintialtaan, lasten altaan ja terapia-altaan laatat ja niiden saumaukset. Ne puhdistetaan ja vaihdetaan tarvittaessa uusiin. Lisäksi puhdistetaan ja huolletaan altaiden teräsosat, kaidetolpat ja käsijohteet sekä puhdistetaan kaikki allaslaitteet ja vedenpoistokourut, kertoo Lieksan Kiinteistöt oy:n kiinteistöpäällikkö Jari Muikku.

Vuonna 1976 valmistunut uimahalli peruskorjattiin 16 vuotta sitten, jolloin laajennusosaan rakennettiin terapia-allas sekä niiden sauna- ja pukuhuonetilat erityisryhmien käyttöön.

- Tämä on ensimmäinen kerta vuoden 2004 jälkeen, kun kaikkien altaiden vedet tyhjennetään. Vuonna 2016 tehdyn uimahallin korkeamman osan kattoremontin aikana iso alla suojattiin ja peitettiin muovilla. Altaissa on kiertävä vesi, niitä puhdistetaan jatkuvasti ja sukeltajat ovat säännöllisin väliajoin tarkastaneet saumaukset, Muikku selvittää.

Koko juttu Lieksan Lehdessä 30.6.

Kommentoi

Hae sivuilta