Julkaistu 
Martti Heikkinen

Break Sokos Hotel Kolin uusi tutkapari: Nyt on meidän tilaisuutemme

Lauri Koukkunen (vas.) ja Pasi Ripatti haluavat olla arvostamansa Kolin veroisia omassa työssään. Martti Heikkinen Lauri Koukkunen (vas.) ja Pasi Ripatti haluavat olla arvostamansa Kolin veroisia omassa työssään.

Ukko-Kolin huipulla sijaitseva Break Sokos Hotel Koli sai kaksi uutta johtajaa huhtikuun alussa. Joensuulainen Pasi Ripatti aloitti hotellinjohtajana ja lieksalainen Lauri Koukkunen hotelli- ja ravintolapäällikkönä. Ripatti ja Koukkunen muodostavat yhdessä tutkaparin, joka aikoo työssään hyödyntää hyvässä myötätuulessa olevan Kolin valtavan matkailupotentiaalin.

- Kolilla käy nyt paljon ihmisiä, jotka ovat täällä ensimmäistä kertaa. Nyt on meidän tilaisuutemme. Koli on ainutlaatuinen paikka ja me pyrimme siihen, että me, hotelli ja sen koko lähes 60 hengen henkilökunta olisimme Kolin veroisia. Olemme Laurin kanssa molemmat sellaisia, että mieluummin kokeilemme kaikkea uutta kuin emme kokeilisi mitään. Jos jotain valmista ei ole, yritämme räätälöidä sitä parhaamme mukaan, Pasi Ripatti vakuuttaa.

Lisää miesten mietteitä Lieksan Lehdessä 7.7.

Kommentoi

Hae sivuilta