Julkaistu 
Varpu Strengell

Yli 50 hengen yleisötilaisuuksien rajoitus päättyi

Koronavirustestejä otetaan Lieksassa myös viikonloppuisin. Varpu Strengell Koronavirustestejä otetaan Lieksassa myös viikonloppuisin.

Lieksan koronavirustilanne on pysynyt hallinnassa, eikä uusia tartuntoja ole varmistunut viimeisten kahden vuorokauden aikana.
Varotoimenpiteenä on kuitenkin päätetty jatkaa tiukennettua maskisuositusta sekä kaupungin päättämiä sulkutoimenpiteitä 7. lokakuuta saakka. Yli 50 hengen yleisötilaisuudet voivat sen sijaan jatkua hygieniaohjeita ja muita koronavirukseen liittyviä turvallisuusjärjestelyjä noudattaen.
Siun soten yhtymähallitus hyväksyi 1.10. kokouksessaan toimitusjohtajan päätöksen rajoitustoimista ajalla 24.– 30.9.2020 Lieksassa, eikä jatkanut niitä 30.9. jälkeen.
Karanteenissa olevia henkilöitä on Lieksassa edelleen yli sata, joten on mahdollista, että uusia tartuntoja voi vielä altistuneiden joukosta löytyä. Kaikkia hengitystieoireita potevia henkilöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä terveydenhuoltoon lievissäkin oireissa ja hakeutumaan koronavirustesteihin matalalla kynnyksellä. Koronavirustestejä otetaan Lieksassa myös tulevana viikonloppuna.

Kommentoi

Hae sivuilta