Julkaistu    |  Päivitetty 
Varpu Strengell

Koronaryppäässä kaksi uutta tartuntaa

Lieksalaisia kehotetaan hakeutumaan koronatesteihin matalalla kynnyksellä, mikäli hengitystieoireita esiintyy. Marja Mölsä Lieksalaisia kehotetaan hakeutumaan koronatesteihin matalalla kynnyksellä, mikäli hengitystieoireita esiintyy.

Lieksassa on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa eilen. Tartuntojen kokonaismäärä Lieksassa on tällä hetkellä 32.
Lauantaina varmistuneet tartunnat kuuluvat jo tiedossa olleisiin tartuntaketjuihin ja tartunnan saaneet henkilöt ovat olleet jo aiemmin karanteenissa, eikä uusia altistumisia ole päässyt syntymään.

-Vaikka uudet tartunnat ovat hyvin ikäviä, tilanteen positiivinen puoli on, että uusia altistumisia ei näistä tartunnoista ole karanteenin ansiosta päässyt syntymään ja tilanne on edelleen hallinnassa, kommentoi Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

Koronavirustestien ottamista on jatkettu Lieksassa viikonlopun ajan. Edelleen kaikkia lieksalaisia kehotetaan tarkkailemaan terveyttään ja hakeutumaan tarvittaessa testeihin hyvin matalalla kynnyksellä kaikissa hengitystieoireissa.

 
What do you want to do ?
New mail

Kommentoi

Hae sivuilta