Julkaistu 
Marja Mölsä

Siun soten alueella vahvistettu tänään kahdeksan uutta koronavirustartuntaa – suurin osa niistä Lieksassa. Katso uudet altistumispaikat ja -ajankohdat!

Lieksassa on varmistunut jälleen uusia koronavirustartuntoja. Kaupungin valmiusryhmä seuraa tilannetta. Marja Mölsä Lieksassa on varmistunut jälleen uusia koronavirustartuntoja. Kaupungin valmiusryhmä seuraa tilannetta.

Siun soten alueella on vahvistettu tänään kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Suurin osa tartunnoista on ollut Lieksan alueella. Osa uusista tartunnoista on todettu jo karanteenissa olleilla henkilöillä, eikä joukkoaltistumisia koronavirustartunnoille ole tullut.

Lieksassa on voinut tapahtua uusia mahdollisia altistumisia koronavirukselle seuraavissa paikoissa: torstaina 26.11. Pub Icella kello 9–11, tiistaina 24.keskiviikkona 25.11. Pub Icella kello 9–14, sunnuntaina 22.11. Lobos pizzeria kello 11–21 ja lauantaina 21.11. Lobos pizzeria kello 11–21.

Siun sote on ollut yhteydessä puhelimitse henkilöihin, jotka ovat olleet lähikontaktissa tartunnan saaneen kanssa. Altistuneet asetetaan tartuntatautilain mukaiseen kymmenen vuorokauden karanteeniin.

Kaikkia mahdollisesti altistuneita henkilöitä ei ole kuitenkaan voitu selvittää tai osa ei ole täyttänyt lähikontaktin kriteereitä.

Lieksan kaupunki seuraa tarkasti koronatilanteen kehittymistä. Kaupungin valmiusryhmä kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 30.11. ja tiedottaa sen jälkeen mahdollisista uusista toimenpiteistä.

Itä-Suomen aluehallintoviraston määräys yleisötapahtumien järjestämisestä tuli voimaan tänään 29.11. AVI kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä Joensuun ja Lieksan kaupunkien sekä Kontiolahden kunnan alueella. Määräys on voimassa ajalla 29.11. – 6.12.2020

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta