Julkaistu    |  Päivitetty 
Marja Mölsä

Yrjönhovissa koronavirustartunta, henkilökunta ja asukkaat karanteenissa

Yrjönhovin asukkaat ja henkilökunta on astettu kymmenen vuorokauden karanteeniin. Martti Heikkinen Yrjönhovin asukkaat ja henkilökunta on astettu kymmenen vuorokauden karanteeniin.

Siun soten Yrjönhovin asumispalveluyksikössä on todettu yksi koronavirustartunta. Altistunut henkilökunta ja asukkaat on asetettu tartuntatautilain mukaiseen kymmenen vuorokauden mittaiseen karanteeniin. Yksikössä ei toistaiseksi sallita vierailuja.
Siun sote on tiedottanut hoivakodin asukkaiden lähiomaisia tilanteesta puhelimitse. Lisäksi Siun sote on ollut yhteydessä tartunnalle mahdollisesti altistuneisiin henkilöihin ja asettanut heidät tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin.

Kaikille hoivakodin asukkaille ja henkilökunnalla tehdään koronavirustesti. Asukkaat saavat normaalin hoidon ja huolenpidon myös eristyksen ja karanteenin aikana.

Siun soten toiminta-alueella on todettu alkuviikon aikana seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Siun sote kartoittaa tartunnoille mahdollisesti altistuneet henkilöt ja heidät asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin. Osassa tapauksista tartunnan alkuperä on jäänyt epäselväksi ja selvittäminen jatkuu.

Kommentoi

Hae sivuilta