Julkaistu 
Harri Ronkainen

Miikkulanlammesta uusi lohikeidas Ruunaalle

Tanja Eloranta-Kettunen pilkki Miikkulanlammella torstaina. Harri Ronkainen Tanja Eloranta-Kettunen pilkki Miikkulanlammella torstaina.

Miikkulanlampi on Lieksan uusin matkailukohde.

- Vastaanotto on ollut positiivinen yllätys ja heti, kun jäät tulivat, siellä oli kalastajia, kertoo Miikkulanlammen virkistyskalastusalueen perustanut yrittäjä Jari Ihalainen.
Miikkulanlampeen on istutettu kirjolohia, joiden perässä kalastajat pääsääntöisesti menevät sinne. Ihalainen on myös Metsähallituksen Ruunaan retkeilykeskuksen yrittäjä. Sieltä Miikkulanlammelle kertyy matkaa reilun kilometrin verran.
Ruunaan ykköskalastuskohde on tietenkin Metsähallituksen Ruunaankoskien virkistyskalastuspaikka. Metsähallitus on tyytyväinen Miikkulanlammen aukeamiseen.

- Me emme koe Miikkulanlampea missään nimessä kilpailijana vaan kalastusmahdollisuuksien monipuolistajana ja palvelujen lisääjänä. Me toivomme, että Miikkulanlammella olisi toimintaa lisäävää vaikutusta Ruunaalla erityisesti talvella, korostaa Metsähallituksen Eräpalvelujen eräsuunnittelija Eero Hartikainen.

Lue lisää Miikkulanlammesta tiistain 22.12. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta