Julkaistu    |  Päivitetty 
Martti Heikkinen

Jarmo Leinonen perinteikkään hevosseuran puheenjohtajaksi

Suomenhevosori Alpertto on Jarmo Leinosen valmennettava ravihevonen, joka on jo ehtinyt voittaa lähtöjä ravikisoissa. Martti Heikkinen Suomenhevosori Alpertto on Jarmo Leinosen valmennettava ravihevonen, joka on jo ehtinyt voittaa lähtöjä ravikisoissa.

Pielisjärven Hevosystäväin seuraa luotsaa jatkossa Jarmo Leinonen. Luottamustehtävään hän suhtautuu kiitollisen nöyrästi.

- Näin pääsi käymään, että minut valittiin puheenjohtajaksi. Uusin ja opettavaisin mielin lähden johtamaan seuraa. Ensimmäinen vuosi tulee olemaan oppivuosi, mutta tähän tehtävään pitää paneutua kunnolla. Seuran uuden johtokunnan kanssa tavoitteena on, että vastuualueita jaetaan aiempaa useammalle henkilölle, kertoo siviilissä eläinpuisto Pikkukiliin yrittäjänä toimiva Leinonen.

Seuran toiminnassa Leinonen muistelee olleensa mukana noin parinkymmenen vuoden ajan.

- Ajoin ohjastajakortin vuosituhannen alussa. On tullut oltua mukana talkoohommissa ja Lieksan ravien loimilähdöissä sponsorina. Mirva-puolisoni kautta tulin tiiviimmin mukaan hevos- ja -ravitoimintaan, Leinonen taustoittaa.

Jarmo Leinonen seuraa puheenjohtajan tehtävässä Timo Ryynästä, joka johti seuraa 30 vuotta.

- Teimme sujuvan vallanvaihdon. Hyvillä mielin jätin tehtävän nuoremman sukupolven hoidettavaksi, Timo Ryynänen sanoo.

Pielisjärven Hevosystäväin seuran tilanne on Ryynäsen mukaan hyvä.

- Saimme toteutettua Leader-hankkeet ja seuran talous on hyvässä kunnossa. Seuralla on paljon jäseniä sekä aktiivinen talkooporukka ja tukijoita. Tulevaisuus näyttää hyvältä ja olen luvannut olla Jarmon apuna ja tukena tarvittaessa, Ryynänen vakuuttaa.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 19.1.

Kommentoi

Hae sivuilta