Julkaistu    |  Päivitetty 
Martti Heikkinen

Lieksan lukion abit ottivat ilon irti poikkeusajan penkkareista: Batmobiililla Kären parkkiin!

Henny Ahtiala (vas.), Mikael Kaltiainen, Outi Kärki, Lotta Martikainen ja Milla Martikainen näyttivät nollapäivää ennen lukulomalle lähtöään penkkaripäivänä torstaina. Martti Heikkinen Henny Ahtiala (vas.), Mikael Kaltiainen, Outi Kärki, Lotta Martikainen ja Milla Martikainen näyttivät nollapäivää ennen lukulomalle lähtöään penkkaripäivänä torstaina.

Batmanin asuun pukeutunut Outi Kärki kiipesi ketterästi veljensä auton katolle, joka penkkaripäivän kunniaksi oli tuunattu hienoksi batmobiiliksi.

- Hypätään kaikki batmobiilin kyytiin ja ajetaan Kären parkkiin!, Kärki tuuletti yläilmoista kavereilleen.

Lieksan lukion abiturientit viettivät torstaina poikkeusajan penkkareita, joka jää aikakirjoihin päivänä, jota ei kaikilla paikkakunnilla koronan vuoksi voitu järjestää.

- Mun mielestä on mahtavaa, että Lieksassa penkkarit voitiin kuitenkin pitää. Me ei lannistuttu, vaan tehtiin penkkareista omannäköiset juhlat. Tämä on meidän päivä, vaikka se ei ole samanlainen kuin aikaisempina vuosina on ollut, Kärki vakuutti.

Kaunotar ja hirviö -elokuvasta tutun Belle-hahmon asuun pukeutunut Milla Martikainen vakuutti ettei häntä palele, vaikka pakkanen paukkui 22 asteen lukemissa torstaiaamuna.

- Tosi paljon kuitenkin harmittaa, ettei meillä ole perinteistä rekka-ajelua. Koko lukioaika oltiin ajateltu, että päästään penkkaripäivänä rekan lavalle. Joidenkin korvissa se voi kuulostaa nipotukselta, mutta meille se olisi ollut iso juttu. Sellainen kerran elämässä kokemus. Hienoa, että saatiin kuitenkin penkkarit, sillä monissa kaupungeissa ne ovat kokonaan kielletty, Martikainen iloitsi.

Lisää penkkareista Lieksan Lehdessä 16.2.

 

Kommentoi

Hae sivuilta