Julkaistu 
Martti Heikkinen

Uudenlainen lieksalaisten kuntalaiskeskustelu käynnistyy torstaina

Tapaamispäivän lisäksi kaupungin kuulumisia voi käydä lukemassa blogista, joka julkaistaan kaupungin internetsivuilla. Ensimmäisessä blogissa Jarkko Määttänen tarkastelee kuluvaa valtuustokautta ja tulevaisuuden näkymiä. Martti Heikkinen Tapaamispäivän lisäksi kaupungin kuulumisia voi käydä lukemassa blogista, joka julkaistaan kaupungin internetsivuilla. Ensimmäisessä blogissa Jarkko Määttänen tarkastelee kuluvaa valtuustokautta ja tulevaisuuden näkymiä.

Lieksan kaupunki järjestää uudenlaisen kuntalaiskeskustelun torstaina. Tuolloin pidetään ensimmäinen kaupunginjohtajan tapaamisten päivä, yleinen Teams-keskustelu sekä sosiaalisen median suora lähetys, jossa kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen vastaa kaupunkilaisten kysymyksiin ja kertoo kaupungin ajankohtaisista asioista.

Jarkko Määttänen sanoo, että uudenlaiselle palvelulle on tässä ajassa erityistä tarvetta. 

- Luontevia kohtaamisia ja kanssakäymistä kaupunkilaisten kanssa kasvokkain ei nyt korona-aikana ole ollut samalla tavalla kuin niin sanottuna normaalina aikana. Niitä on syntynyt, kun olen ollut esimerkiksi mukana tapahtumissa tai ihan kauppareissulla. Uskon, että kaupunkilaisilta tulee yhteydenottoja, Määttänen tuumaa.

Hänen mukaansa kaupunginjohtajaan saa toki yhteyden, mutta nopealla aikataululla se ei ole aina mahdollista.

- On tilanteita, että kalenteri saattaa olla täynnä. Se on inhottavaa, kun joutuu sanomaan, ettei nyt millään onnistu.

Lisää aiheesta Lieksan Lehdessä 20.4.

Kommentoi

Hae sivuilta